• Home
  • Ervaringen
  • in schrift en beeld
Tip
Lees ook de resultaten uit onderzoek naar de werking van NovelCure.
Hieronder volgen de geschreven ervaringen met eventueel een gerelateerd videofragment. Dit is slechts een greep uit wat er allemaal binnen komt.

Van: Fred Thiesen
Verzonden: maandag 5 april 2021
Aan: NovelCure
Onderwerp: Cholbilan

Hallo ik ben Fred Thiesen en wil graag het volgende vertellen over Cholbilan. Blijkens een volksonderzoek bleek ik te vallen onder de risicogroep - hart- en vaatziekten. Mijn vader en oudste broer waren er namelijk aan overleden, de erfelijkheidsfactor was op mij van toepassing. Dus dat werd jaarlijkse controle en bij de eerste, ja hoor te hoog cholesterol gehalte.

Na een bezoek aan de huisarts werden mij een statine voorgeschreven om de Cholesterol te verlagen, ik meen Atorvastatine. Na een paar dagen gebruik voelde ik mij erg slecht. Pijn in mijn gewrichten en spieren en rare suizingen in het hoofd. Na klagen kreeg ik een andere statine, ik meen mij te herinneren Simvastatine met hetzelfde resultaat. Ik voelde mij belazerd en wilde dit niet.

Via via kreeg ik het adres van NovelCure en nam contact met hen op. Na een uitgebreid bloedonderzoek kreeg ik het middel Cholbilan. Nu ben ik iemand die niet gelijk alles gelooft dus ik wilde dit eerst testen. Ik slikte de mij voorgeschreven statines niet meer en slikte de Cholbilan van NovelCure. Na ongeveer 10 maanden slikken moest ik weer voor onderzoek terug komen bij de arts ( jaarlijkse controle ). De arts vertelde dat mijn cholesterol er heel goed uitzag. Alles lag binnen de waarden zoals het moet zijn.

Dit was voor mij het bewijs dat de Cholbilan dus werkte en ik deelde de arts mede dat ik sinds mijn laatste bezoek aan hem, zijn receptuur, Simvastatine, niet meer had geslikt. De arts vroeg mij wat ik dan wel gebruikte en vertelde hem dat ik Cholbilan slikte. Hij schreef dit op. Na enkele dagen belde hij mij of ik langs wilde komen. Tijdens dit bezoek zei hij mij dat hij Cholbilan nergens kon vinden op de medicijnlijst. Ik vertelde hem dat ik dit kreeg van een privé persoon die dit zelf had ontwikkeld, als voedingssupplement.

De arts keek mij aan, overdacht het en zei mij: “ Hier moet je vooral mee doorgaan.” Kortom vijf jaarlijkse controles verder, gebruik ik Cholbilan nog steeds en is mijn Cholesterolniveau nog steeds goed. Ik wilde dit verhaal graag kwijt aan NovelCure Humaan, waarvan Leen Taal directeur, wetenschapper is. Ik wil ook nog graag kwijt dat ik nooit bijwerkingen en/of lichamelijke klachten heb gehad sinds het gebruik van het product Cholbilan.


Met vriendelijke Groet,

Fred Thiesen


afbeelding e-mail

Slider

afbeelding e-mail


afbeelding e-mail


afbeelding e-mail


afbeelding e-mail

Slider

afbeelding e-mail


afbeelding e-mail

Slider

afbeelding e-mail


afbeelding e-mail

afbeelding e-mail


afbeelding e-mail

Copyright © 2005 - 2024 |  | Alle rechten voorbehouden