Zware depressie - cognitieve stoornis

De NovelCure methode

  • Home
  • Zware depressie - cognitieve stoornis

Vrouw 46 jaar oud: gaat al jaren steeds slechter. Wordt bij doktoren en specialisten niet serieus genomen. Steeds meer fysieke klachten waarbij sinds 1,5 jaar ook geheugenverlies, plus totaal van de wereld zijn. Daarbij geen gevoel, geen emotie. Uitval van diverse lichamelijke functies en een totale instorting en uitval van elke vorm van zelfbehoud, in oktober 2008.

Na een lange weg langs diverse specialisten en hulpverleners is de diagnose in maart 2009: een zware depressie en een cognitieve stoornis, waarschijnlijk als gevolg van een trauma in het verleden. De behandeling hiervan is sindsdien gestart in een centrum voor geestelijke gezondheidszorg en er wordt gewaarschuwd dat er niet te snel resultaat verwacht mag worden.

Ondertussen komt zij via familie in contact met NovelCure. Er wordt bloedonderzoek gedaan en zonder dat er iets over haar verteld of uitgelegd is, zegt het verslag hier o.a.: cognitieve stoornis en posttraumatische depressie! Bovendien geen remslaap, zij kon dan ook niet dromen.

Sinds ruim 2 weken is de daarbij behorende kuur gestart en het resultaat is verbluffend! Zij is er weer bij, ziet mensen om zich heen en begint weer haar eigen beslissingen te nemen. Vanaf dag 1 van de start van de kuur is de vooruitgang verbluffend. Dit resultaat kun je in je dromen nog niet bedenken.

Binnenkort zal er gesproken moeten worden met haar behandelaars over de diverse middelen die ze gebruikt van NovelCure, want de vooruitgang die ze boekt kan absoluut niet uitsluitend toegeschreven worden aan een maand intensieve therapie.

De getoonde informatie is de mening en zienswijze van de auteur.
NovelCure distantieert zich van negatieve kwalificering van personen of diensten genoemd binnen de testimonials door auteur. Tevens verklaart NovelCure hierbij een bewijs van correcte weergave van de verstrekte informatie te hebben verkregen van auteur.
De persoonsgegevens zijn uit privacy-redenen aangepast. Mocht u vragen hebben dan kunt u deze stellen via ons contactformulier.

Copyright © 2005 - 2024 |  | Alle rechten voorbehouden