Spierstijfheid

De NovelCure methode

Juni 2016

De kuren die je me gegeven hebt, zijn aan alle kanten zeer succesvol. Ik ben aan de laatste capsules toe. Ten eerste ben ik die spierstijfheid echt helemaal kwijt. Alle spieren willen weer zonder beperking oprekken, zoals ik tot begin september gewend was. Ik was tot de kuur al tevreden met de beperkingen, maar dat ik zo'n herstel mee mag maken, vind ik echt ongelooflijk.

"Ik was tot de kuur al tevreden met de beperkingen, maar dat ik zo'n herstel mee mag maken, vind ik echt ongelooflijk."

Daarnaast zit ik nu ook veel beter in m'n vel, zelfs letterlijk aan mijn huid, haar en nagels te zien. Ik voel me weer zo lenig als een jonkie. De Gastrint heeft, net als vorige keren, weinig uitgehaald. Ik zorg voor zoveel ruwe vezel, dat ik geen last heb van verstoppingen. Maar na de ellende die ik afgelopen najaar had aan diarree door de allergische reactie op Kurkuma, ben ik er wel van overtuigd dat de Gastrint een heleboel hersteld heeft.

Verder hoop ik dat jij ook de nodige vorderingen maakt met je beschadigde rug. Ik blijf het triest vinden dat juist jij zo'n pech moet hebben met je eigen lijf, terwijl je voor anderen zoveel bereikt.

Hartelijke groeten,
Madeleine Calkoen

De getoonde informatie is de mening en zienswijze van de auteur.
NovelCure distantieert zich van negatieve kwalificering van personen of diensten genoemd binnen de testimonials door auteur. Tevens verklaart NovelCure hierbij een bewijs van correcte weergave van de verstrekte informatie te hebben verkregen van auteur.
De persoonsgegevens zijn uit privacy-redenen aangepast. Mocht u vragen hebben dan kunt u deze stellen via ons contactformulier.

Copyright © 2005 - 2024 |  | Alle rechten voorbehouden