Psoriasis

De NovelCure methode

December 2015

Geachte heer Taal,

"Ik wil nog even vermelden dat ik psoriasis had en dat ook deze klacht is verdwenen."

Nadat bij mij een tumor aan de dikke darm werd verwijderd en 3 lymfeklieren kreeg ik van de oncoloog te horen dat ik kankervrij was. Dat was goed nieuws. Maar, wij bieden U een preventieve chemokuur aan. Ik vond dat een vreemd aanbod en heb dit geweigerd omdat ik dat tegenstrijdig vond. Gelukkig vonden wij NovelCure op internet en hebben gelijk een prikset besteld voor bloedonderzoek. Na een week ontvingen wij het resultaat met de nodige adviezen. Na een paar dagen ontvingen wij de capsules die ik dagelijks, gedurende 6 weken moest innemen. Al heel snel constateerde ik dat ik veel energie had en zelfs weer voor enkele uren kon werken.

Ik voel mij zeer goed, en werk alweer 12 uur per week en zou instaat zijn weer hele dagen aan het werk te gaan. Ik fiets, weer of geen weer, elke dag naar school, waar collega’s mij zorgelijk aan staren en adviseren het rustig aan te doen en de auto te nemen. Je bent immers 72 jaar Nee, ik heb veel energie en heb niets met auto’s.
Ik ben zeer blij dat ik het advies van U hebt gevolgd en zal blijven volgen. Ik zou het fijn vinden als lotgenoten dit kunnen lezen en geef U toestemming dit te publiceren. Ook zou het wenselijk zijn dat deze kuur in het Basis pakket wordt op genomen.

Ik wil de heer Taal, en zijn team hartelijk danken

Met vriendelijke groet,
Hans

P.S. Ik wil nog even vermelden dat ik psoriasis had en dat ook deze klacht is verdwenen.
Al met al is het ook een kwestie van vertrouwen!
Nogmaals dank!!!

De getoonde informatie is de mening en zienswijze van de auteur.
NovelCure distantieert zich van negatieve kwalificering van personen of diensten genoemd binnen de testimonials door auteur. Tevens verklaart NovelCure hierbij een bewijs van correcte weergave van de verstrekte informatie te hebben verkregen van auteur.
De persoonsgegevens zijn uit privacy-redenen aangepast. Mocht u vragen hebben dan kunt u deze stellen via ons contactformulier.

Copyright © 2005 - 2024 |  | Alle rechten voorbehouden