Hersentrauma - De weg terug

De NovelCure methode

  • Home
  • Hersentrauma - De weg terug

September 2015

Ik durf weer te geloven in een leven dat ik kan beheersen.

Na een hersentrauma, opgelopen na een val in december 2010, begon mijn eindeloos lijkende strijd tegen vermoeidheid, gebrek aan concentratie en het onvermogen om energie te verkrijgen en te behouden. Onverklaarbare huilbuien na overprikkeling. Geen informatie opnemen. Een lijf in totale onbalans dat geen moment rust kende. Verwoede pogingen om mijn beperkingen zelf te accepteren en grenzen te stellen om de totale chaos die mijn leven beheerste een halt toe te roepen. Nergens gehoor kunnen krijgen. Steeds verder in een depressie zakken die niet werd gezien. Steeds minder energie, slecht slapen en een sociaal isolement. Kortom dit voorjaar gaf ik in wanhoop aan dat ik het leven niet meer zag zitten. Na een medisch traject van 4 en een half jaar werd ik naar een psychiater gestuurd omdat “het tussen mijn oren zat”.

Zo ongelooflijk blij met het aanbod van een goede vriend om NovelCure in te schakelen. Al in de eerste week merkte ik verschil. Heel veel naar het toilet om te plassen. Het leek wel of alle afvalstoffen eruit kwamen. Eindelijk een geregelde stoelgang. Niet meer s’morgens bol staan van vocht dat mijn lijf vasthield. Mijn humeur is veel beter. Ik ben minder prikkelbaar. Minder last van overprikkeling. Na een huilbui herstel ik sneller en slaap beter zodat de chaos van overdag s’nachts verwerkt wordt Ik wordt steeds minder wakker voor de REM slaap. Ik durf weer te geloven in een leven dat ik kan beheersen. Dat ik hersenschade heb opgelopen staat vast. Mijn leven wordt nooit meer hetzelfde maar ik keer weer terug naar een acceptabel leven.

De getoonde informatie is de mening en zienswijze van de auteur.
NovelCure distantieert zich van negatieve kwalificering van personen of diensten genoemd binnen de testimonials door auteur. Tevens verklaart NovelCure hierbij een bewijs van correcte weergave van de verstrekte informatie te hebben verkregen van auteur.
De persoonsgegevens zijn uit privacy-redenen aangepast. Mocht u vragen hebben dan kunt u deze stellen via ons contactformulier.

Copyright © 2005 - 2024 |  | Alle rechten voorbehouden