Diabetes Mellitus Type 1 - snelle schildklierfunctie

De NovelCure methode

  • Home
  • Diabetes Mellitus Type 1 - snelle schildklierfunctie

Sinds 2001 heb ik Diabetes Mellitus Type 1. Ik begon direct met het spuiten van insuline, eerst 2x daags en al snel 4x daags. In 2003 werd ik zwanger en mijn Hb1Ac was 5.2, alles verliep goed.

In 2005 kreeg ik mijn tweede kind en daarna ging het goed mis. Ik raakte ontregeld, was oververmoeid, viel in eerste instantie veel af,
raakte mijn baan kwijt, kreeg ondraaglijke buikpijnen, kortom mijn leven zat behoorlijk in het slop. Ik liep vrijwel wekelijks in het ziekenhuis
maar een ommekeer in mijn welzijn bleef uit.

In 2006 bleek ik tot mijn verbazing ook nog een te snelle schildklierfunctie te hebben, wat mij onlogisch bleek want ik had eigenlijk alleen de symptomen van een te langzame schilklier. Het frustreerde mij dat mijn internist/endocrinoloog, maag/darm/leverarts, diabetesverpleegkundige
en diëtiste niet met elkaar overlegden, omdat voor mij en mijn partner inmiddels overduidelijk was dat al mijn klachten een samenhangend probleem waren. Mijn bloedsuikers reageerde niet zozeer op voeding, maar meer op mijn darmwerking, stress en drukte en vice versa.
Mijn Hb1Ac was inmiddels gestegen naar 9.4.

Omdat het ziekenhuis geen gehoor gaf en geen resultaat boekte, zocht ik iemand die naar het geheel kijkt en naar de wisselwerking van verschillend lichaamsfuncties. Na omzwervingen op het internet en bovendien in het buitenland, vond ik NovelCure via een moeder op school.

Uiteraard was ik in het begin sceptisch. Je gelooft na jarenlange ellende niet meer in een verbetering, maar na een bloedanalyse werd ik geconfronteerd met mezelf. NovelCure wist mij zonder enige informatie vooraf(!) haarfijn te vertellen wat mijn klachten waren en welke problemen ik zoal had. Bovendien gaf hij mij ook een persoonsomschrijving die feilloos klopte, bijna eng.

Ik kreeg een kuur voorgeschreven van voedingssupplementen. Na de eerste dag moest ik al veel vaker plassen dan normaal, terwijl ik niet veel meer dronk. In het begin van de derde week voelde ik mij 2 dagen beroerd en vroeg mezelf af waar ik in Godsnaam aan was begonnen.

Ik belde NovelCure en die legde me uit dat mijn lichaam hard aan het werk was zich te herstellen. Ze vroegen me ook de volgende dag weer te bellen, zodat men de dosis eventueel konden wijzigen als ik me zo rot bleef voelen.

Dat was echter niet nodig, na die dagen ging ik met sprongen vooruit. Ik begon me levendig te voelen, meer energie, ik lachte weer met mijn kinderen. In plaats van, tijdens een wandeling door het bos, te sjokken, speelde ik tikkertje met de kinderen en rende ik achter ze aan.
Mijn familie en vrienden zagen mijn oude "ik" terug en over mijn stem zeiden ze, dat de levenloze klank was verdwenen.

Uiteraard kan mijn lichaam geen blijvende schade door de Diabetes herstellen middels de kuur van NovelCure maar mijn gezondheid en levenslust zijn als nooit tevoren. Ik zal de lezers en geïnteresseerden op de hoogte houden mijn van mijn ontwikkelingen en eventueel feitelijke uitslagen melden.

Mijn Hb1Ac is inmiddels al gedaald naar 8.8 in slechts drie maanden, maar mijn schildklierfunctie (ft4) is nog hoog, terwijl ik geen klachten ervan heb en het vertrouwen heb dat zich dat in de nabije toekomst kan herstellen.

Tot snel!

--- 2011 --- vervolg ---

Inmiddels is het April 2009 en mijn bloedsuikers zijn min of meer stabiel gebleven (circa 8.6). Het schildklierhormoon uitgedrukt in ft4 is aanvankelijk blijven stijgen tot 67. Mijn internist stond erop dat ik weer schildklier remmers ging slikken maar dat heb ik geweigerd.
Ik voel me fris en energiek en die schildklierremmers hebben vorig jaar voor veel problemen gezorgd. Mijn internist waarschuwde mij voor nog hogere waarden en wilde niet langer verantwoordelijk zijn voor mijn welzijn. Nou, prima dacht ik afgelopen februari want ik was het meer dan zat speelbal te zijn van mijn internist. Bovendien had hij mij Strumazol (schildklierremmer) voorgeschreven na slechts twee metingen. De eerste meting lag net binnen de normaalwaarden, de tweede net erboven. Na het stoppen van de behandeling van anderhalf jaar bleek dus dat mijn schildklier naar waarden van 67 steeg, terwijl ik aanvankelijk maar een minimale versnelde schildklier functie had. Die pillen hebben mij dus eigenlijk zieker gemaakt, nog meer redenen om ze niet opnieuw te gaan slikken.

Inmiddels is tegen alle verwachtingen in, het ft4 gedaald naar 62. Nog niet veel natuurlijk maar dit was onmogelijk volgens de internist
en ikzelf zie het als een goed begin tot herstel!
Boven alles voel ik me nog altijd fit en energieker. Ik ben ook 20 kilo afgevallen, misschien ook deels door de snelle schildklier functie, maar dat betwijfel ik zelf sterk! Ik heb nu weer mijn "oude" gewicht terug.

Door deze algehele vooruitgang ben ik zelfs een eigen onderneming gestart, dat aangeeft hoe ik ben veranderd van zieke jonge vrouw die altijd thuis zat tot vrolijke en fitte jonge vrouw die geniet van haar gezin en ook lekker voor zichzelf aan het werk gaat!

De getoonde informatie is de mening en zienswijze van de auteur.
NovelCure distantieert zich van negatieve kwalificering van personen of diensten genoemd binnen de testimonials door auteur. Tevens verklaart NovelCure hierbij een bewijs van correcte weergave van de verstrekte informatie te hebben verkregen van auteur.
De persoonsgegevens zijn uit privacy-redenen aangepast. Mocht u vragen hebben dan kunt u deze stellen via ons contactformulier.

Copyright © 2005 - 2024 |  | Alle rechten voorbehouden