Borstkanker - Angst voor kanker

De NovelCure methode

  • Home
  • Borstkanker - Angst voor kanker

De angst heeft plaatsgemaakt voor Rust, en iedere lotgenote zal beseffen
wat dat voor meerwaarde in mijn leven heeft teruggebracht!

Eind 2009 kreeg ik borstkanker welke ik heb overwonnen. De angst die onlosmakelijk verbonden lijkt aan deze ziekte, heeft lange tijd op de loer gelegen. Angst welke mijn welbevinden steeds weer ondermijnde bij alles wat ik voelde: Keelpijn (het zal nog niet?) Moeheid (het zal toch niet zijn teruggekeerd?), stijfheid in mijn botten (oh nee toch?).

Iedere lotgenote die kanker heeft gehad zal deze angst herkennen. Het vertrouwen in je lichaam is in eerste instantie weg, groeit weer langzaam, en bij het minste geringste is er dat gevecht met die stem van angst, heel diep van binnen. In no-time is dit gevecht in staat je wederom volledig onderuit te halen.

Toen ik via via met NovelCure in contact kwam was mijn interesse gewekt. Ik vernam dat zij in het bloedbeeld wat zij uitvoeren al in een voorproces kunnen zien of er een ontwikkeling van kanker (en vele andere ziekten) gaande is. Ook een eventuele uitzaaiing zou een 3-tal waardeverhogingen moeten laten zien.

Ik ben de website gaan uitpluizen en alles wat ik daar aan informatie vond bevestigde mijn intuïtief weten. Ik heb contact gezocht, een lezing bijgewoond, kennis gemaakt met de wetenschapper achter NovelCure en ben ervoor gegaan. De uitslag liet me huilen van opluchting: Geen uitzaaiingen, geen ontwikkeling gaande van kanker!

Ik ben met NovelCure in gesprek gegaan over mijn achtergrond en wat voor mij het beste zou zijn. Ik volgde 2x een basiskuur om mijn lichaam te ontgiften en andere producten om mijn systemen een prikkel te geven weer optimaal te gaan functioneren.
Verder ook producten om me geestelijk weer goed in balans te krijgen, er was nogal wat gebeurd. Ik had er echt alles voor over mijn lichaam te optimaliseren! Wat betekende geld in mijn geval? Een of twee jaar niet op vakantie, wat minder uit eten en de kuren waren betaald. Waar hebben we het over als je voor de poorten hebt gestaan?

Van de eerste kuur kreeg ik veel energie en voelde me met de dag sterker worden. De tweede kuur was geestelijk heftig. Er kwamen vele weggedrukte emoties aan bod en ik heb menige traan gelaten. Ik wist echter dat ook dit geestelijke stuk essentieel was voor mijn volledige genezing.

Momenteel voel ik me zowel conditioneel als mentaal sterker als nooit tevoren! Die inwendige stem die me angst aanpraatte is volledig gesnoerd!

Ik gebruik als onderhoud nog een 2-tal supplementen. Het ene gaat een verbinding aan met afbraakcellen (welke ieder mens in mindere of meerdere mate heeft) om ze sneller uit het lichaam af te voeren. Het andere middel gebruik ik alleen als de geestelijke druk zich wat opbouwt (die een ieder mens heeft in zijn leven).
1x per jaar laat ik standaard een bloedonderzoek uitvoeren. Als er een ontwikkeling zou plaatsvinden dan ben ik op tijd te handelen voor er zich een tumor manifesteert.

De angst heeft plaatsgemaakt voor Rust en iedere lotgenote zal beseffen wat dat voor meerwaarde in mijn leven heeft teruggebracht!

Rianne van Kleef

De getoonde informatie is de mening en zienswijze van de auteur.
NovelCure distantieert zich van negatieve kwalificering van personen of diensten genoemd binnen de testimonials door auteur. Tevens verklaart NovelCure hierbij een bewijs van correcte weergave van de verstrekte informatie te hebben verkregen van auteur.
De persoonsgegevens zijn uit privacy-redenen aangepast. Mocht u vragen hebben dan kunt u deze stellen via ons contactformulier.

Copyright © 2005 - 2022 |  | Alle rechten voorbehouden